18.05.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

Vallox 51K MV er en effektiv, støjsvag og pladsbesparende emhætte- og ventilationsløsning til små lejligheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Finske Vallox har været på markedet i over 50 år og har med den nye Vallox 51K MV forfinet den succesfulde Vallox 90K. Hos Vallox er udvikling, dokumentation og innovation i højsædet og med alle løsninger følger solid teknisk dokumentation.

Vallox 51K MV er ideel til mindre lejligheder på max. 75 m2 og er en smart, effektiv og pladsbesparende løsning med emhætte og ventilationsaggregat samlet i ét. Anlægget kræver ikke meget plads (598 x 802 x 349 mm).

Enkel betjening
Vallox 51K MV gemmes smart væk i et køkkenskab, men er samtidig let at bruge og servicere. Betjeningen kan ske via frontpanelet med easy-to-use knapper eller via webopkobling (iPhone, iPad mv.)

Lejlighedens beboere kan således nemt betjene og regulere ventilationsanlægget, så det tilpasses det aktuelle behov.

Energiklasse A
Med Vallox 51K MV fås en energibesparende løsning, som samtidig også giver et sundere indeklima. Aggregatet er klassificeret i energiklasse A, og hvis det udstyres med en ekstra sensor, kan energiklassen øges til A+. Udsugningen fra emhætten sker via varmeveksleren.

Vallox 51 MV – uden emhætte
Vallox 51 ventilationsaggregatet får også i en model uden emhætte (Vallox 51 MV). Aggregatet fylder meget lidt (598 x 668 x 349 mm) og er derfor meget fleksibel i forhold til installationsmuligheder.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere