14.05.2018  |  VVS  |  Byggeri

Byggebranchen vinder effektivitet på byggesoftware

Indhold fra partner Hvad er dette?

Byggebranchen er på stående fod i en rivende digital udvikling. Nu, hvor markedet står på sit højeste, har det aldrig været vigtigere med digitale værktøjer i byggeriet.

Bygge- og anlægsprojekter bliver der, i disse tider, flere og flere af, og det er godt. Men i kraft af den stærke udvikling i byggebranchen, bliver der stillet store krav til korrekt administration af byggestyringen. For at holde sig konkurrencedygtig og effektiv er digitale byggeværktøjer en grundsten i fremtidens byggeri. Det har vores to nye kunder Hansen & Andersen A/S og Smart Gulv, som begge er virksomheder der bidrager til det danske byggeri, fået øje på.  


Hansen & Andersen er en virksomhed der er etableret i 1947. De udfører hoved- & totalentrepriser samt fagentrepriser for virksomheder, nybyggeri, ombygning og renoveringsopgaver for private. Hos Hansen & Andersen bliver kvalitetssikring vægtet højt, og nu er de klar til at gå over til digital kvalitetssikring med Ajour System.
 
Smart Gulv er en erfaren entreprenør, der i mere end 30 år har arbejdet indenfor rådgivnings- og entreprenørbranchen. De arbejder både med nybyggeri og renovering samt entreprisestyring og tidsplanstyring.   


Virksomhederne har fået øje på fordelene ved det digitale byggeri og ser vigtigheden i den digitale kvalitetssikring i byggeriet. Med de digitale værktøjer fra Ajour System får begge virksomheder muligheden for korrekt, enkel og præcis digital kvalitetssikring af det arbejde, de udfører i det danske byggeri, der netop er et af Ajour Systems målsætninger - at understøtte det danske byggeri med digitale byggeværktøjer, som gør deres hverdag lettere.  


 
Ajour System tilbyder én samlet løsning til alle faser i byggeriet, der indeholder firma- og projektweb, udbudsportal, styring og tilsyn, kvalitetssikring samt bygningsdelskort til drift og vedligehold. 
Se alle vores produkter her

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere