19.02.2019  |  EL  |  Byggeri

Byggeriets awardshow udvider og offentliggør finalister

I denne uge offentliggøres finalisterne til Årets håndværker 2019. I år vil en ny pris sætte fokus på lærlingenes enorme betydning for branchen.

Nu er det snart igen blevet tid til, at bygge- og anlægsbranchen skal kåre årets håndværkere. Inden det kan ske ved awardshowet i Cirkusbygningen i København, offentliggøres finalisterne, der har mulighed for at løbe afsted med bronzestatuetterne, i denne uge på Facebook.

Læs også: Elinstallatør: "Lærlinge er byggeriets fremtidige stjerner"

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Allerede nu står det klart, at der ved awardshowet i 2019 skal uddeles flere priser end nogensinde før. Mens der i 2018 var 23 kategorier, vil der i år være 44, deriblandt en helt ny pris til årets håndværkerlærling. Derfor udvides selve awardshowet til at forløbe over to hele aftener.

”Vi har mange utroligt dygtige håndværkere i Danmark, som hver eneste dag yder toppræstationer ude hos kunderne i form af høj kvalitet, fantastisk service og knivskarp levering”, siger medstifter Peter Birkelund fra anmeld-haandvaerker.dk, der står bag awardshowet og fortsætter:

”Det er også baggrunden for, at vi har valgt at udvide antallet af priser: Der er efterhånden så stor kvalitet i det arbejde, der leveres ude hos kunderne, at flere fortjener den særlige anerkendelse, det er at blive finalist og vinde en pris”. 

Ekstra fokus på at skaffe lærlinge
Peter Birkelund understreger, at man i år har valgt at indføre den særlige lærlingepris som anerkendelse af den enorme betydning, det har for hele branchen, at der løbende kommer nye talenter til. Og dét kan en pris være med til at sætte fokus på.

”Det er ingen hemmelighed, at byggeriet har en rekrutteringsudfordring blandt de unge, og vi har derfor det seneste år været i tæt dialog med en række andre aktører i byggeriet om at skabe en pris, som sætter ekstra fokus på emnet. Vi håber, at den kan være med til at åbne de unges øjne for de fantastisk mange spændende muligheder, de har i byggeriet”, siger han.

Alle finalisterne til året awardshow udvælges på baggrund af det forgangne års kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, der behandles efter en algoritme udviklet på DTU, som skal garantere en objektiv og upartisk udvælgelse.

Læs også: Lærlinge og elever skal vise deres skills i København i 2020

Er man interesseret i at følge offentliggørelsen af finalisterne til årets håndværker live, kan man klikke ind på anmeld-haandvaerker.dks Facebook-side tirsdag, onsdag og torsdag i uge 8.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere