21.08.2017  |  EL  |  Branchen

Caverion Danmark får ny direktør

Caverion får ny adm. direktør i Danmark i form af Michael Højgaard.

Teknikentreprenøren Caverion får inden længe ny adm. direktør, skriver Børsen.

Den 1. september træder Michael Højgaard til som adm. direktør for Caverion Danmark, og han ser frem til at videreudvikle en virksomhed, der for nylig har gennemgået store ændringer:

”Caverion Danmark har gennemgået en stor omstrukturering, og det bliver spændende at videreudvikle virksomheden, så den opnår en endnu stærkere position på markedet," siger Michael Højgaard til Børsen.

Læs også: Caverion er positiv trods hårdt 2016

Sidste år blev teknikentreprenørens afdelinger i Danmark og Norge lagt sammen under adm. direktør Knut Gaaserud, som Michael Højgaard således vil skulle referere til. Divisionschefen ser frem til samarbejdet med den nye, danske direktør:

"Michael Højgaard vil være tæt på den danske forretning, og de danske medarbejdere. Han skal samle og udvikle den danske forretning. Vi har færdiggjort en strategi og skal gennemføre mange komplekse projekter og kontrakter de nærmeste år," siger Knut Gaaserud til Børsen.

Læs også: Caverion får ny distriktschef i det jyske

Michael Højgaard har tidligere været adm. direktør hos teknik- og servicevirksomheden Lindpro og kommer senest fra en stilling som adm. direktør hos luftfartsselskabet Air Greenland. Derudover er han bestyrelsesmedlem i holdingselskabet CN3.

"I de fleste af de job, jeg har haft, har jeg arbejdet i store komplekse og teknisk orienterede virksomheder, hvor mit fokus har været kommercialisering og optimering gennem ledelse og medarbejderudvikling. Installationsbranchen er krævende, men har mange udviklingsmuligheder”, siger Michael Højgaard til Børsen.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere