05.10.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

CENTO, Penta Byg og K.F. Ventilation har indgået aftale med Ajour

Indhold fra partner Hvad er dette?

I sidste uge var vi vidt omkring i landet og sætte tre nye kunder i gang med at bruge Ajour.

Vi var bl.a. en tur på Frederiksberg forbi CENTO, der skal bruge AjourInspect til tilsyn og mangler og AjourBox til projektweb.

Penta Byg i Herning skal bruge AjourInspect til byggestyring og dokumentation. Og endelig gik turen forbi Aabenrå ved K. F. Ventilation, der skal bruge AjourKS til kvalitetssikring og AjourBox til projektweb.

Velkommen ombord - vi glæder os til et godt samarbejde.

KAN VI OGSÅ HJÆLPE DIG?
Hvis du ligesom CENTO, Penta Byg og K. F. Ventilation leder efter et effektivt værktøj til bedre styring, overblik og som kan spare dig tid og ressourcer i hverdagen, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores løsninger til bygge- og ejendomsbranchen og om, hvilke fordele der er for lige netop dig. Vi kører også gerne ud til dig og giver en gratis præsentation.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere