02.05.2019  |  EL  |  Branchen

Chefer overtager Jydsk Værktøj

Jydsk Værktøj har i en årrække haft eksterne investorer for bordenden, men nu er firmaet igen herre i eget hus. Det sker efter, at den adm. direktør, indkøbschefen samt e-handels- og marketingchefen køber alle aktier tilbage.

Invest Nord og Vækst-Invest Nordjylland overdrager deres andele på hver 30 procent af aktierne i Jydsk Værktøj til tre af virksomhedens ledere. Dermed sikrer de sig det fulde ejerskab af grossistvirksomheden, der blandt andet leverer værktøj, arbejdstøj og værnemidler til installatører og byggepladser landet over. 

Læs også: Erhvervssamarbejde skal give danskerne billigere og grønnere fjernvarme

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Administrerende direktør, Kjeld Thomsen, og indkøbschef, Troels Porse, er i forvejen medejere af virksomheden og udvider begge deres respektive aktieposter. I ejerkredsen får de selskab af e-handels- og marketingchef, Dorte Asp, der indtræder som ny aktionær.

”Vi har alle tre haft et ønske om at investere i virksomheden, hvis muligheden skulle byde sig. Vi har udviklet Jydsk Værktøj i en positiv retning og står nu i en situation, hvor tiden er moden til et ejerskifte”, siger Kjeld Thomsen.

En lille grossist, de skiller sig ud
En stor investorkreds, med Invest Nord og Vækst-Invest Nordjylland i spidsen, overtog Jydsk Værktøj, der er baseret i Aalborg, som led i et generationsskifte i efteråret 2014. Sidenhen er virksomheden blevet professionaliseret.

”Jeg ser ejerskiftet som en helt naturlig videreudvikling af Jydsk Værktøj fra det sted, hvor vi er i dag. Vi har sammensat et stærkt team af erfarne branchefolk og yngre kræfter, som alle har bidraget til, at vi kom stærkt igennem 2018 og også i 2019 er kommet godt fra start. Det bekræfter mig i, at vi er på rette vej”, siger Kjeld Thomsen og fortsætter:

"Vi er i fuld gang med at udvikle Jydsk Værktøj til en moderne og innovativ handelsvirksomhed. Det handler om digitalisering, men i høj grad også om at videreudvikle dét, vi er særligt gode til i Jydsk Værktøj; fleksibiliteten i vores service, det personlige salg og de nære kunderelationer. Jeg tror på, at der også i fremtiden vil være plads til en virksomhed som vores, der tilbyder noget andet, end det man møder hos de store grossister".

Læs også: Hoval opkøbt af hollandske Fortes Energy Systems

Aktieoverdragelsen fandt sted 1. maj. 

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere