30.09.2014  |  EL  |  Branchen

Conson samler produktserier

Et produktions- og salgssamarbejde mellem Conson, KE Supply og Contronic ApS betyder, at Conson fremover vil stå for salget af tre lysstyringssystemer.

Virksomheden Conson, som producerer elementer til lysstyring, skal i fremtiden stå for salget af tre lysstyringssystemer: HMS-2000, Concept 2000 og Concept 2000Xp.

Det nye tiltag kommer på baggrund af et samarbejde mellem Conson, KE Supply og Contronic Aps. Mens Conson vil stå for salget, vil søsterselskabet KE Supply stå for produktionen af lysstyringssystemerne.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: El & Teknik er skudt i gang

Contronic ApS har siden starten af 1990’erne forhandlet HMS-2000-serien (også kendt som DC-serien). HMS-2000-serien er især kendt for de store lysdæmpere og relæmodulet DC22. Conson forhandler i forvejen produktserierne Concept 2000 (CP-serien) og det nye Concept 2000Xp.

”Det vidner om kvalitet, når man ser så mange af de ældre systemer stadig er i drift. Vores produkter er bagudkompatible og med aftalen sikrer vi, at alle Conson-kunder kan få den bedste løsning, hvad enten der er tale om en ældre HMS-2000 installation eller en helt ny App-styret Concept 2000Xp installation. Samarbejdet med Contronic sikrer endvidere en professionel teknisk supportservice over for vores kunder”, siger Ib Rosenfeldt, direktør for Conson, i en pressemeddelelse.

-KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere