10.09.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Decentral boligventilation til Teglgården

Indhold fra partner Hvad er dette?

Venti leverer boligaggregater med integreret emhættedrift til 134 ungdomsboliger i Kolding

For at styrke sin position som studieby imødekommer Kolding behovet for flere studie- og ungdomsboliger. Med byggeriet af Teglgården tilføres byen 134 ungdomsboliger.

Teglgården er placeret centralt i byens campus område og bidrager til, ikke blot til udviklingen af campusområdet, men også til den generelle udvikling af Kolding by. Boligselskabet Domea stod bag projektet, der var delt op i to etaper, hvoraf seneste etape bestående af 52 boliger stod indflytningsklar i 2017.

Til ventilationsopgaven valgte rådgiver fra Oluf Jørgensen en decentral ventilationsløsning med 90K MC aggregater fra Vallox. Vallox 90K MC er et lydsvagt, vægmonteret ventilationsaggregat med integreret emhættedrift. Dets kompakte dimensioner gør aggregatet fint kan placeres i et overskab i køkkenet. Vallox 90K MC leveres med enkel og brugervenlig 4-trin styring (SC) og er velegnet til boliger med et vejl. brutto boligareal op til 120m2.

Læs mere om Vallox 90K MC her

Ungdomsboligerne i Teglgården overholder gældende energikrav. Materialer er udvalgt med udgangspunkt i minimalt vedligehold, god kvalitet og tidssvarende design.

Hos Venti står der viden bag produkterne. Vi spiller gerne en aktiv rolle i jeres næste boligprojekt. Kontakt os og hør yderligere om vores ventilationsløsninger indenfor både centrale- og decentrale ventilationsløsninger.

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere