03.07.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

Den mest effektive ventilator i verden nu også til ventilation af parkeringsanlæg.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Innovative og energirigtigeNOVENCO® ZerAx® AZT impulsventilatorer til parkeringsanlæg.

Som opfinderen af det kanalfrie ventilationssystem til parkeringsanlæg for 25 år siden, holder NOVENCO fast i innovationen med en ny serie af impulsventilatorer til parkeringsanlæg. Serien baserer sig på vores banebrydende design for aksialventilatorer i form af NOVENCO ZerAx ventilatorerne. Til de nye impulsventilatorer knytter sig en række fordele såsom lavere driftsomkostninger, pladsbesparende installation, optimeret ydelser, nem installation foruden de efterhånden velkendte lave lydniveauer.

Kompakte, pålidelige, støjsvage og gennemtænkte ned i mindste detalje, er hvad der karakteriserer disse små og effektive AZT impulsventilatorer.

Skriv til os på info@novenco-building.com for mere info. Vores eksperter er klar til at hjælpe fra designfasen, over levering og installation til den endelige idriftssættelse af Deres nye ventilationssystem.

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere