05.07.2022  |  VENTILATION  |  Branchen

NOVENCO Building & Industry flytter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flytningen sker som et resultat af en positiv vækst, hvor ansættelser af flere dygtige medarbejdere har givet os pladsmangel i den gamle administrationsbygning. I produktionen og på lageret har væksten ligeledes sat et godt pres på både logistik og struktur.

For at kunne opretholde vores høje kvalitetsniveau, og for til stadighed at yde den bedst mulige service til vores kunder, er flytningen til bedre og tidssvarende faciliteter en nødvendighed.

Bygningen kommer til at ligge i Næstved Øverup Krog, blot få kilometer væk fra den gamle lokation, og praktisk tæt på E47-motorvejen og den kommende nye motorvejsforbindelse. NOVENCO er tæt forbundet til Næstved og vi er derfor meget glade for at kunne blive i byen, som udover at være et godt nærområde er bopæl for mange af vores medarbejdere.

FAKTA

- Placering: Næstved Øverup Krog

- Produktionsområdets størrelse: 14.000 m2

- Kontor størrelse: 2.700 m2

- Certificeret: DGNB

- Færdigbygget: Q3 2023

”I år er det 75 år siden, at NOVENCO blev grundlagt. Vi er meget stolte af NOVENCOs udvikling, som alle vores samarbejdspartnere har andel i. De har bidraget til udviklingen, fordi de er kommet med input, og det har gjort os stærkere. Den kommende flytning indgår i vores strategi om at forblive entreprenør- og byggebranchens foretrukne partner samt verdens mest innovative producent af high-performance og energieffektive ventilatorer. Det kræver en tidssvarende bygning at muliggøre endnu mere miljøvenlig daglig drift. De nye faciliteter, som bliver DGNB-certificeret, giver os rig mulighed for at efterleve dette”, udtaler Lars Erik Knaack, CEO.

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere