02.06.2022  |  EL  |  Energi

NOVENCO støtter og deltager i det syvende årlige topmøde om energieffektivitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

I anledning af det syvende globale topmøde om energieffektivitet afhold af Det Internationale Energiagentur (IEA), bifalder NOVENCO Building & Industry engagementet og ser frem til at deltage.

Den 8. til 9. juni i år vil det syvende topmøde vedrørende energieffektivitet blive afholdt i koncertsalen Alsion i Sønderborg. I denne forbindelse vil Konføderationen af Dansk Industri agere vært for topmødet om energieffektive løsninger.

LÆS OGSÅ: 250 millioner kroner til mere grøn varme

Topmødet vil samle de allermest ambitiøse direktører, organisationer samt repræsentanter fra lokale kommuner og nationale regeringer fra hele verden. De skal sammen fokusere på, hvordan de internationale målsætninger for energieffektivitet lavpraktisk kan oversættes til klimahandling her og nu.

NOVENCO Building & Industry er stolte af støtten til topmødet og ser frem til at ønske deltagerne velkommen.

-AKJ

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere