30.10.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Der var fuld opbakning til AjourSeminar 2018 sidste onsdag i Aarhus hos Sweco

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sidste onsdag afholdt Ajour System seminar i Aarhus for kunder og interesserede - en dag med fokus på effektivisering af byggestyring, dokument- og udbudshåndtering.

Vi er meget glade for den store tilslutning og for en dag fyldt med mange interessante samtaler.

Vi vil gerne takke Benjamin Niclasen fra Aarstiderne Arkitekter/Sweco som kom og fortalte om, hvordan de anvender Ajour i praksis.

I løbet af dagen præsenterede vi nye features, vores roadmap over udviklingsprojekter og deltagerne fik en live demonstration af vores nyeste BIM/IFC viewer, som vi lancerer til Molio Konferencen i morgen. 

I dag går det løs i Vejle, og vi glæder os til endnu en dag med udsolgte billetter.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere