DET ALLERFØRSTE SYMPTOM PÅ COVID-19 SMITTE ER FEBER

Mange brancher er hårdt ramt af Covid-19 restriktioner, for at mindske smittespredningen. SuperVision Alarmteknik i Harlev J., ruller i disse dage et produkt ud, som kan medvirke til hurtigere identifikation af mulige Covid-19 smittede

SuperVision AccessScanner.

Mange brancher – ikke mindst restaurationsbranchen  - er hårdt ramt af de restriktioner, som er dem pålagt for at mindske smittespredningen.

Alarm- og sikringsvirksomheden, SuperVision Alarmteknik i Harlev J., ruller i disse dage et produkt ud, som kan medvirke til hurtigere identifikation af mulige Covid-19 smittede – f.eks. i restaurationer, på caféer, til sportsbegivenheder m.m.

Det drejer sig om en teknologi, som lynhurtigt kan måle om en gæst, skulle have forhøjet kropstemperatur, hvilket er det første symptom på Covid19 smitte. Det hyppigste symptom er netop feber og det har – ifølge Hartford HealthCare– mellem 83 og 99 procent af de smittede. (http://kortlink.dk/healthnewshub/28w64)

Sundsstyrelsen har også feber stående øverst på symptomlisten. Febertesten er en
enestående mulighed for at identificere potentiel smitte tidligt, så man kan teste efterfølgende for om feberen stammer fra Covid-19 smitte, eller har andre årsager. Systemet kan desuden se om personen bære mundbind.


Ydermere kan man afvise gæster med forhøjet kropstemperatur, så man kan minimere den mulige risiko for smitte, der ellers ville være, hvis gæsten fik adgang til restauranten.
Jo hurtigere, man får erkendt, at en person er positiv, desto hurtigere kan man tage dem ud af ligningen, ved at sætte dem i karantæne. Så er der én mindre, der render frit rundt og kan smitte sidemanden. Systemet identificerer ikke symptomfrie smittebærere – det kan ingen, ud over den nuværende Coronatest, men det skal ses som et supplement til alle de tiltag som f.eks. restaurationsbranchen i forvejen har i gang.

”Vi har besluttet at give dette høj prioritet, da en del restauranter bløder og får endda meget svært ved at overleve længerevarende restriktioner. Vi ser dette som en mulighed for markant at minimere risikoen ved at gå på restaurant eller café, hvilket vil betyde at man i branchen kan have lidt flere gæster inde + at man kan forlænge åbningstiden”, fortæller  medejerThomas Bach, fra SuperVision Alarmteknik, som er projektansvarlig og ophavsmand til dette tiltag.
 

Da tiden er en vigtig faktor, har det været vigtigt hurtigt at etablere partnerskaber i forskellige sammenhænge, så man kan se hvordan teknologien virker under forskellige forhold, samt hvordan gæsterne reagerer på dette. Thomas Bach har etableret en dialog med f.eks. Skanderborg Håndbold, hvor konceptet blev testet for nylig og hvor det belv rigtig godt modtaget.

Ydermere er der en tæt dialog med restauratør Jacob Schultz Niebuhr, fra Silkeborg, som ud over selv at eje tre restauranter, også er formand for brancheforeningen, Danmarks Restauranter og Caféer (DRC)

”Vi ser et umiddelbart potentiale i caféer og spiseresturanter, sportshaller, motionscentre og naturligvis også hoteller og selvfølgelig en masse virksomheder, der ønsker at minimere smitte risikoen mellem medarbejdere”, slutter Thomas Bach.

Link til mere info: 
https://supervisionalarm.dk/kropstemperatur-scanner-ansigtsgenkendelse/

Video om produkt:
https://www.dahuasecurity.com/ceen/support/video?id=22&page=2&childrenId=2533

01.06.2021SUPERVISION ALARMTEKNIK ApS

Sponseret

BADMINTONKLUB LIVE STREAMER KAMPE

03.02.2021SUPERVISION ALARMTEKNIK ApS

Sponseret

PERSONTÆLLING & FLOW-CONTROL

25.11.2020SUPERVISION ALARMTEKNIK ApS

Sponseret

EN INSTALLATØRAFTALE MED BABYCALL.DK KAN SES PÅ BUNDLINJEN

24.11.2020SUPERVISION ALARMTEKNIK ApS

Sponseret

DET ALLERFØRSTE SYMPTOM PÅ COVID-19 SMITTE ER FEBER