25.11.2020  |  EL  |  Branchen

EN INSTALLATØRAFTALE MED BABYCALL.DK KAN SES PÅ BUNDLINJEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

En installatøraftale med BabyCall.dk, som er en del af SuperVision-Gruppen, giver dig en særlig rabat på indkøb af produkterne BabyCall til f.eks. vuggestuer og Toiletkald, som er til børnehaver.

FÅ EN INSTALLATØRAFTALE MED BABYCALL 

Større konkurrencedygtighed – bedre indtjening og en del af et netværk, som BabyCall har mulighed for at henvise til, når vi får forespørgsler fra kunder.

SE MERE OM INSTALLATØRAFTALER HER:

Babyalarmsystem BabyCall 2020 MK2
Babyalarmstation med 3 kanaler Et fastmonteret babyalarm-system designet til institutioner
http://babycall.dk/babyalarm/


Babyalarmstationen placeres på stuer, fællesrum eller personalerum mfl. På babyalarmstationen til/fra-vælges de krybberum/sovesale, som skal aflyttes. Lydstyrken indstilles let til et passende.

Mikrofoner til inden- og udendørs
Der findes 2 forskellige mikrofonenheder. En indendørs mikrofon og udendørs mikrofon. Udendørs mikrofonen kan modstå moderat regn og sne, og reducerer unødig støj, som vindstød.

Sikkerheden i Top
Babyalarmsystemet er fast-installeret, som medfører et altid klart signal uden afbrydelser. Babyalarmstationen er endvidere udstyret med en LED-diode, som indikerer forbindelsen til den valgte kanal - så der aldrig vil opstå usikkerhed, om hvorvidt børnene kan høres.
 

ToiletKald – Modtag SMS ved afsluttet toiletbesøg
http://babycall.dk/toiletkald/

I den travle hverdag på institutioner er der ikke tid til at vente på hver enkelt barn, som skal på toiletbesøg og dermed bliver det en stor stress faktor at holde styr på, hvem som egentlig er på toilettet og hvem, som ikke er.

Børnene kan sidde derude og råbe længe, før de måske bliver hørt.

Dette scenarie slutter nu. BabyKald.dk har i samarbejde med enkelte institutioner udviklet et smart system, som giver besked så snart barnet er færdig på toilettet.

Barnet klikker på ToiletKald(Ringeklokken), som monteres på toilettet og i sammeøjeblik modtager de udvalgte mobiltelefoner/smartphones en SMS besked, om hvilket toilet der sidder et barn på.

ToiletKald ligger stor vægt på hygiene og benytter derfor antibakterielle kontakter, som er bakteriedræbende og miljøvenlige kontakter – specialt designet til institutioner og sygehuse.

Download ToiletKald infofolder her.

Mere fra SUPERVISION ALARMTEKNIK ApS

SUPERVISION ALARMTEKNIK ApS

supervisionalarm.dk

SuperVision Alarmteknik Hos SuperVision Alarmteknik skaber vi tryghed og sikkerhed i samråd med dig. Vi klarer både små og store projekter, og ingen opgave er for lille eller for stor. Hos SuperVision har vi kunden i fokus og vores mål er at, sikre dig den samme høje kvalitet og service hver gang. Virksomhedsprofil Med hovedsæde i Harlev, ved Aarhus, og e…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere