03.02.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

PERSONTÆLLING & FLOW-CONTROL

Indhold fra partner Hvad er dette?

SuperVision Alarmteknik har fået et nyt produkt på hylden, som er brugbart til dagligvarebutikker, supermarkeder, store forretninger og butikscentre. Desuden kan det benyttes i fitness-centre, i sportshaller og større restauranter m.m. Læs mere her

"… dagligvarebutikker skal sikre, at personalet løbende foretager optælling af kunder i butikken…
(klip fra bekendtgørelse nr 42 af 15/01/2021)

REALTIDSTÆLLING & FLOW-CONTROL

Realtidstælling kan anvendes alene til at give et overblik over, hvor mange personer der er i et område, eller det kan benyttes til at sikre, at det antal personer, som området er godkendt til, ikke overskrides.
 

LIVE-REGISTRERING IND OG UD

Live- registrering af personer som går ind, og personer der går ud. Dette er lige nu brugbart i forbindelse med smittespredningskontrol.

EVAKUERING OG VED LUKKETID

Ydermere kan man f.eks. i forbindelse med evakuering eller når området lukkes, sikre at alle som er gået ind også er kommet ud igen.

PERSONTÆLLING TIL STATISTIK

Persontælling benyttes til f.eks. at registrere, hvor mange der har været i en butik, i et indkøbscenter, eller et andet afgrænset område.

  • Antal kunder i dag vs. i går el. sidste uge/måned/år
  • Travleste tidspunkt på dagen.
  • Antal kunder i et givet område.

SuperVision Alarmteknik er altid interesseret i partnerskaber omkring vore indsatsområder, så hvis du falder over nogle projekter, eller har nogle kunder til dette i dit nærområde, hører vi gerne fra dig.

https://supervisionalarm.dk/covid-19-relevant-udklip-fra-gaeldende-bekendtgoerelse-nr-42-af-15-01-2021/

Mere fra SUPERVISION ALARMTEKNIK ApS

SUPERVISION ALARMTEKNIK ApS

supervisionalarm.dk

SuperVision Alarmteknik Hos SuperVision Alarmteknik skaber vi tryghed og sikkerhed i samråd med dig. Vi klarer både små og store projekter, og ingen opgave er for lille eller for stor. Hos SuperVision har vi kunden i fokus og vores mål er at, sikre dig den samme høje kvalitet og service hver gang. Virksomhedsprofil Med hovedsæde i Harlev, ved Aarhus, og e…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere