29.08.2017  |  EL  |  Belysning

Det sidste nye indenfor belysningteknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

OSRAM’s SiCompact-familie er effektive LED floodlights til belysning af overflader og områder. Det er håndværk af høj kvalitet og det sidste nye indenfor belysningsteknologi.

Høj IP66 beskyttelse gør SiCompact LED floodlights til det foretrukne valg til standard udendørsbelysning, og er samtidigt økonomisk i drift og har lav vedligeholdelse.

OSRAM fortsætter succeshistorien om klassiske Tried-&-Trusted Siteco floodlights med disse nye LED versioner, hvor der er fokus på maksimal stabilitet, enkel installation og høj kvalitet. Føres i 3 størrelser (micro, mini og midi) og fra 4000lm til 23.800lm. Projektøren giver præcis den mænge lys, der er nødvendig ved bygninger, på facader, parkeringspladser og arbejdspladser, så man undgår lysforurening.

Armaturfamilien sikrer effektiv drift med op til 120lm/W og en levetid på 60.000 timer (L70/B50). Den robuste konstruktion med et hus uden skruer, sprøjtestøbt aluminium, UV resistent polyester overflade, sikkerhedsglas cover og et unikt ”sealed for life” modstår let temperaturudsving, skiftende luftfugtighed og barske omgivelsesforhold.

Belysningsteknologien genererer en asymmetrisk lysfordeling med et belyst område, der er op til 5 gange større end standard produkter. Beslag og tilslutningskabler gør armaturet hurtigt og enkelt at montere, og er ideel til udskiftning af konventionelle projektører.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere