22.08.2017  |  EL  |  Belysning

Case: Innovativ og bæredygtig belysningsløsning fra OSRAM

Indhold fra partner Hvad er dette?

OSRAM leverer de optimale armaturer og lysstyringsløsninger til det nye kompetencecenter ved Siemens Flow Instruments i Sønderborg, i tæt samarbejde med lysdesigner (Sweco Denmark), arkitekter (Arkitema, Aarhus) og installatør (Haderslev El-Teknik).

Med spotlights Compact Downlight og Comfit armaturer installeret i loftet, sikres et klart og behageligt lysmiljø på kontorerne og i konferencerummene. Den største fordel ved at anvende Comfit sammenlignet med andre armaturer, er at det også opfylder de nuværende standarder og kriterier for belysning ved PC arbejdsstationer.

Compact Downlight anvendes også i gangarealer, lobbyer og ved trapper. Modario skinnesystemer giver et ekstremt ensartet og pålidelig belysning med høj visuel komfort i produktionsområder. De modulære koncept tillader fleksible og individuelle løsninger.

Designarmaturer til parkering- og facadebelysning

Vejarmaturet DL20 har en særlig attraktiv fremtoning og sikrer god orienteringen på udendørsarealer og parkeringspladser. Med et elegant design, højeffektiv teknologi og enestående optik er DL20 en omkostningseffektiv belysningsløsning med maksimal visuel komfort og generel feel-good faktor.

SiCOMPACT® A2 MINI lyser direkte på bygningens facade og guider de ansatte og besøgende. Armaturet har en horisontal lysudledning med et sofistikeret optisk system af linser med optisk indkapsling, der minimerer blændende og bredstrålende lys.

Endnu højere energi effektivitet, takket være intelligent lysstyring

Både inden- og udendørs, avanceret teknologi garanterer en pålidelig belysning med lang levetid, der er lige så kraftfuld, som den er effektiv. Intelligent lysstyring baseret på DALI med bevægelses- og dagslyssensor muliggør en endnu større energieffektiv belysning, som er perfekt afstemt efter det aktuelle behov, overalt til hver en tid.

Læs mere her

Mere fra OSRAM A/S

OSRAM A/S

www.osram.dk

OSRAM har mere end 110 års erfaring i lys og gør derved OSRAM til et af de ældste varemærker i verden, der stadig er anerkendt på internationalt plan.OSRAM er i dag en verdensomspændende virksomhed, der beskæftiger mere end 24.000 mennesker og omsatte for 3,8 mia. euro i 2016.OSRAM er toneangivende inden for lysteknologi – ikke mindst inden for LED-belysning.OSRAM leverer kompl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere