04.07.2018  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Digital KS krydser faggrupper i bygge- og ejendomsbranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Står du også med tanken om, at din kvalitetssikring må kunne gøres nemmere, hurtigere og bare mere simpel? Så er du ikke alene – Det er vores kunders forskellige baggrunde et godt eksempel på.

Ajour System har kunder fra mange forskellige fag fra bygge-og ejendomsbranchen, som er med til at gøre byggebranchen digital og dermed mere konkurrencedygtig og effektiv.

I juni måned skrev vi en artikel om den manglende investering i digitale virkemidler til byggeriet, men den statistik er vores tre nye kunder, Optimum Ventilation, Kieler Entreprise og Kopp Sorø ikke længere en del af. De er klar med digital kvalitetssikring fra AjourKS, og kommer fra hhv. ventilations-, nedbrydnings-, tømrer- og murerbranchen.  


Optimum Ventilation er et entreprenørfirma med speciale indenfor ventilation og indeklima. De beskæftiger sig med rådgivning, salg, projektering samt udførelse af ventilations- og klimaanlæg til blandt andet erhvervsejendomme, skoler, butikscentre, restauranter samt specialopgaver for industrien. 

Kieler Entreprice har deres hovedekspertise indenfor miljøsanering og nedbrydning. Ansvarlighed overfor miljøet er en af deres kerneværdier, og derfor er et af deres fokusområder at affald bliver håndteret og afskaffet korrekt. Det er blandt her AjourKS skal sikre kvaliteten og dokumentationen af arbejdet bliver udført gennemskueligt og korrekt.  

Kopp Sorø har mere end 30 års erfaring med at udføre fagentrepriser for både privat- og erhvervskunder. Med afdeling i Sorø, Slagelse og Kalundborg dækker de en stor del af Sjælland, og det er kun de bedste håndværkere, der kommer gennem nåleøjet, og bliver del af deres teams. Det meget høje faglige niveau sikrer deres kunder den bedste rådgivning i byggeanliggender, og netop derfor har de valgt AjourKS som værktøj til digital kvalitetssikring. 


Digitale værktøjer forstærker byggebranchen 
Med digital investering i byggeriet er der stor gevinst at hente og med AjourKS, får du blandt andet mulighed for at:  

  • effektivisere tid og penge, så du kan gøre det du er bedst til  
  • forbygge fejl og mangler  
  • oprette standard kvalitetssikringsskemaer for alle i virksomheden  
  • være konkurrencedygtig i byggebranchen  

Vi ser frem til samarbejdet med Optimum Ventilation, Kieler Entreprise og Kopp Sorø og ønsker dem velkommen til Ajour Systems platform. 

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere