25.06.2018  |  EL  |  Branchen

Digital kvalitetssikring kan bidrage stort til effektiviseringer i el-branchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ajour System har kunder i alle fagområder indenfor bygge- og anlægsbranchen. Blandt disse findes virksomheder og fagfolk fra el-branchen, som Ajour System forsyner med software til fil- og tegningsdeling, byggestyring og digital kvalitetssikring.

Vi byder velkommen til to nye el-installatører, APJ EL-anlæg og Buchreitz A/S, som begge skal bruge AjourKS til at forenkle deres interne kvalitetssikringsproces.  


APJ EL-anlæg har 18 års erfaring indenfor branchen, og har i skrivende stund 35 ansatte til at udføre opgaver i alt indenfor tekniske installationer. Virksomheden har stort fokus på at vedligeholde kundetilfredshed og en sund vækst, og det er netop en af grundene til, at APJ EL-anlæg er gået over til digital kvalitetssikring med AjourKS. 

Buchreitz A/S blev grundlagt i 1994 af Søren Buchreitz. De blev i 2016 kåret som årets virksomhed i Kolding og udfører el-installationsopgaver i hele trekantområdet. For Buchreitz A/S er kombinationen mellem viden, uddannelse og brugen af de nyeste teknikker og metoder en grundsten i deres arbejde med el-installationer. Og det gælder også administrative opgaver som kvalitetssikring. Med AjourKS bruger de den nyeste teknologi til digital kvalitetssikring og tager opgaven op på et højere niveau.   
 
Stor værdi i digitale kvalitetssikringsskemaer 
Når du bruger Ajour System til digital kvalitetssikring, får du mulighed for at foretage dine registreringer i marken på app både i online og offline tilstand. Det skaber rum og fleksibilitet, og giver dig mulighed for at arbejde med kvalitetssikring uanset, hvor du befinder dig. 

Med brugen af digitale kvalitetssikringsskemaer, får du blandt andet mulighed for at: 

  • effektivisere tid og penge, så du kan gøre det du er bedst til 
  • forbygge fejl og mangler 
  • oprette standard kvalitetssikringsskemaer for alle i virksomheden 
  • være konkurrencedygtig i byggebranchen 

Vi er glade for at byde velkommen til APJ EL-anlæg og Buchreitz A/S og ønsker dem en god start på digital kvalitetssikring. 

Ajour System tilbyder én samlet løsning til alle faser i byggeriet, der indeholder 

  • firma- og projektweb udbudsportal 
  • byggestyring og tilsyn 
  • kvalitetssikring samt
  • bygningsdelskort til drift og vedligehold. 

Se alle vores produkter her!

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere