26.07.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Digital kvalitetssikring kræver brugervenlige værktøjer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kvalitetssikring er oftest noget der ses som en belastende eller irriterende opgave. Ajour System står klar med digitale løsninger til at gøre din kvalitetssikring nemmere, mere simpel … og måske endda sjovere?

Kvalitetssikring er som oftest enten et lovkrav eller en betingelse fra bygge- og anlægsbranchens bygherrer. Derfor er det vigtigt at have de bedste forudsætninger for at lave korrekt og præcis kvalitetssikring. Det er Ajour Systems mission at gøre opgaver som ks så enkelt som muligt, så byggeriets parter kan koncentrere sig om det, de er bedst til.  
Vi har netop introduceret AjourKS til kvalitetssikring for vores to nye kunder Køge Bugts Anlægsgartner og Toft Entreprise.   

Køge Bugt Anlægsgartner har over 40 års erfaring indenfor anlægsgartnerfaget og har altid fokus på at levere et grundigt forarbejde og et kvalitetssikret slutresultat til tiden. De skal bruge AjourKS til digital kvalitetssikring og udtaler, at "systemet virker intuitivt og brugervenligt at komme i gang med". KS systemet skal bruges løbende til alle Køge Bugt Anlægsgartners projekter.   

Toft Entreprise, der blev stiftet i 2015, udfører både total-, hoved- og fagentrepriser samt serviceopgaver på byggeri, nybyggeri og restaurering. Toft Entreprise lægger vægt på at gøre tingene så simple som muligt for at holde bygge- og administrationsomkostninger nede. De tænker ud af boksen, både under projekteringsfasen og i byggefasen, og det er netop derfor, at Toft Entreprise nu er klar til digital kvalitetssikring med Ajour System.   
 
Kvalitetssikring: Hvad er fordelene?  
Med AjourKS øger du kvaliteten af din dokumentation, fordi den bliver udført under arbejdet, mens du stadigvæk er på opgaven. Derfor sparer du dig selv for sene timer med administrativt arbejde på kontoret, og du får mulighed for altid at tilgå dine dokumentationer på app eller på web. Vi har sørget for, at der er tilgængelige og branchespecifikke kontrolskemaer, så alt du skal gøre er at bruge vores system og spare din tid. 
 
Ajour System byder varmt velkommen til vores nye kunder fra Køge Bugts Anlægsgartner og Toft Entreprise.   

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere