18.05.2018  |  VVS  |  Byggeri

Digitaliseret byggestyring i det danske sygehusbyggeri

Indhold fra partner Hvad er dette?

Horsens Regionshospital investerer i byggesoftware til digital mangelgennemgang og løbende renoveringsopgaver

Det danske byggeris effektivisering er i fuld flor i dette forår. Det sker fordi flere og flere danske virksomheder indenfor byggebranchen får øjnene op for fordelene ved at anvende digitale værktøjer til byggestyring.  

Byggeri ved Horsens Regionshospital bliver digitaliseret med AjourInspect 
Horsens Regionshospital er på stående fod i gang med et omfattende byggeri, som skal give nye ambulatorier, nye operationsstuer, ny intensivafdeling og … Læs hele artiklen her!

Ajour System tilbyder én samlet løsning til alle faser i byggeriet, der indeholder firma- og projektweb, udbudsportal, styring og tilsyn, kvalitetssikring samt bygningsdelskort til drift og vedligehold. 
Se alle vores produkter her!

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere