08.01.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

E-serie SILENT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Energieffektivt og lydsvagt lufttæppe for kontor og forretning

I forretninger og kontorbyggeri med hyppigt åbne indgange er resultatet ofte et stort varmetab kombineret med problemer med træk og kuldeindfald. Ved at installere et lufttæppe kan man løse disse problemer og samtidig modvirke varmetabet.

E-serie SILENT lufttæppet fra Teddington er den ideelle løsning, hvor man ønsker et roligt miljø, eksempelvis i hoteller, forretninger, hospitaler eller biblioteker.  SILENT lufttæppet er udstyret med effektiv lydisolering og lydsvage ventilatorer og lufttæppet er derfor ekstremt lydsvagt i drift.

Patenteret effekt
Lufttæppet leveres med det patenterede Convergo® dyse indblæsningssystem, hvormed der kan spares op mod 40 % i energi ved samme afskærmningseffekt ift. lufttæpper med traditionel lamel-indblæsning. Dyse teknologien sikrer et turbulenssvagt lufttæppe med stor afskærmningseffekt.

Intelligent styring
Lufttæppet kører helt automatisk, når først, det er indstillet, Lufttæppets drift styres via en dørkontakt/signal fra døren. Det nødvendige driftstrin styres efter en række parametre, automatisk eller manuelt.  Der findes i dag digitale styringer, som har alle nødvendige funktioner indbygget, herunder ur, mulighed for indstilling af indblæsningstemperatur, frigivning fra CTS og styring af indblæsning efter f.eks. udetemperatur eller vindmåler. På denne måde passer lufttæppet sig selv, og er altid optimalt indstillet.

Når først lufttæppet er indstillet, kører det helt automatisk og kræver minimalt vedligehold. Det er blot filtrene foran varmefladen, der periodevis skal nedtages og rengøres eller udskiftes

Hos Venti står der viden bag produkterne
Venti forhandler Teddington lufttæpper. Vi udfører de nødvendige beregninger, der ligger til grund for et seriøst valg og udfører gerne funktionstest med udlægning af røg, så du er sikker på den korrekte indstilling af dit nye lufttæppe. Ønsker du at vide mere om mulighederne? Kontakt Salgschef Christian Rothmann på tlf.: 20 14 01 74.

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere