21.08.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Effektiv, intelligent & prisvindende

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye generation af ventilationsaggregater fra Zehnder Group AG er blandt vinderne af den prestigefyldte iF Design Award 2017.

iF designprisen i produktkategorien for ”Design excellence” gik i år til Zehnder ComfoAir Q, der imponerede den internationale jury med sit tidløse moderne design, innovative teknologi og høje grad af brugervenlighed.

Zehnder ComfoAir Q er en af ​​de mest lydløse og mest energieffektive ventilationsaggregater på markedet og vandt blandt 5575 indsendte bidrag fra i alt 59 lande. Der er derfor tale om et markant kvalitetsstempel af de nye ventilationsaggregater fra Zehnder Group AG.

iF Design Award uddeles af Tysklands ældste uafhængige designorganisation iF International Forum Design. I juryen sidder 58 designeksperter fra hele verdenen.

Læs mere om iF Design Award

Læs mere om Zehnder ComfoAir Q

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere