10.05.2017  |  EL  |  El-materiel

Transportteknologi skaber merværdi

Fremover bliver det nemmere for Roskilde Fjordens El at dokumentere over for SKAT, hvad firmabilerne bliver brugt til. De har nemlig implementeret en ny "medarbejder" - en kørebog, der kan fungere som flådestyring.

Når elektrikerne fra Roskilde Fjordens EL hver morgen kører ud til dagens opgaver, sidder de ikke alene i bilen – de har nemlig en ekstra ”mand” med i form af en Abax-kørebog, der blandt andet fungerer som flådestyring.

Læs også: Hattrick hos Roskilde Fjordens El

På den måde kan firmaet og de ansatte altid dokumentere over for SKAT, hvad firmabilen bliver brugt til. Men der er imidlertid også en anden fidus ved den digitale kørebog.

Kørebog giver fleksibilitet
Når medarbejderne ringer ind til kontoret, er det nemmere at få et overblik over, hvor hver bil befinder sig. Det har givet virksomheden mulighed for hurtigere at kunne betjene hasteopgaver:

”Vi har fået et system, der kan hjælpe med både at dokumentere kørslen over for SKAT, og samtidig kan vi hurtigere servicere vores kunder. Det giver en god fleksibilitet og sparer os for en masse spildtid i hverdagen”, siger Flemming Steen Jensen, der ejer Roskilde Fjordens El.

Læs også: Årets el- og VVS-installatør er fundet

Abax-systemet er også behjælpeligt, hvis der skulle ske en forglemmelse, når de daglige oplysninger skal noteres, påpeger Flemming Steen Jensen.

Således kan medarbejderen gå ind og kigge på de oplysninger, der tidligere er sendt ind til SKAT og indhente den manglende information, så man kan sende en korrekt faktura afsted til kunden.

Det nye system er installeret i ti af virksomhedens biler og bliver løbende optimeret via dialog med Abax.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere