06.05.2020  |  VENTILATION  |  Branchen

En mere grøn og sikker verden med certificerede NOVENCO® ZerAx® HT hastighedsregulerede røggasventilatorer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den komplette serie af NOVENCO’s pålidelige og energieffektive ZerAx ventilatorer er nu tilgængelige som certificerede røggasventilatorer.

Ventilatorerne, som i denne sammenhæng er udstyret med Danfoss VLT® frekvensomformere, er blevet testet på og certificeret af det tyske MPA – Materialprüfanstalt - i Braunschweig.

Certificering af røggasventilatorer med frekvensomformere er muliggjort med standarden EN 12101-3:2015, som tillader brug af hastighedsregulerede ventilatorer ved brand. Et krav i standarden er, at ventilatorerne testes sammen med det hastighedsregulerende udstyr af et uafhængigt og bemyndiget prøvningsorgan.

På NOVENCO er vi glade for, at vores effektive og støjsvage ZerAx HT ventilatorer med frekvensomformere bidrager til en mere grøn og sikker verden.

Klik her for at læse mere om ZerAx® røggasventilatorer

(link https://www.novenco-building.com/news/zerax-smoke-fans/)

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere