22.08.2018  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

En smart håndværker-app som gør en forskel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du stresset efter sommerferien? Sådan styrer du din arbejdsgang på en mere effektiv (og stressfri!) måde.

Mange håndværkere oplever et forhøjet stressniveau når de kommer tilbage efter en lang sommerferie. Telefonerne begynder at ringe igen, kunderne forventer at arbejdet påbegyndes og de deadlines du har udskudt før sommerferien presser sig på. Både nye og gamle opgaver skal håndteres, mens gamle medarbejdere stopper og nye kommer til.

Når beskæftigelsen øges, vil behovet for ressourcer og effektiv planlægning også øges. Det er derfor tid til at kigge på, hvilke værktøjer der kan hjælpe dig med at lette arbejdet og reducere stressen - hos både mester og svende.


Smart planlægning bidrager til en smartere arbejdsgang

Minubas planlægningsværktøj gør det muligt for dig at se din pipelin, samt hvor meget tid medarbejderne skal bruge på de forskellige projekter. Du får altså det totale overblik over den kommende tid. Det betyder, at du altid kan tage temperaturen på din forretning – er det tid til at tage nye projekter ind? Eller er du fuldt booket?

Når du har planlagt projekterne i Minuba, havner de direkte på medarbejdernes app på deres smartphone eller tablet, hvilket betyder, at de præcis ved, hvad de skal gøre, og hvor arbejdet skal udføres. Hver kalenderpost i appén leder dem direkte til en arbejdsseddel, hvor de kan registrere tid og materialer samme dag. Du har derfor ingen spildtid!

Kort sagt: Lad Minuba hjælpe dig med at håndtere planlægningen af din forretning og undgå spildtid! 

Følg med i alle projekter - uanset hvor du befinder dig!

Der er mange fordele ved at bruge Minubas planlægningsværktøj, men en af de helt store er, at du overlader materialeregistreringen, dokumentationen, kvalitetssikringen og tidsregistreringen til dine svende. Du kan altså bare fokusere på at nå dine mål og at arbejdet bliver udført.

"Man kan ikke få stress når man har valgt Minuba! Jeg/vi har jo konstant overblik - også når man som jeg ligger og flyder på en liggestol i Syditalien!", Tom Ewers - Sydkystens Brolægning & Kloak.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Minuba – online fakturering og ordrestyring til den professionelle håndværker Med Minuba får du det fulde overblik over alle arbejdsprocesser i din forretning. Det betyder at du altid kan følge dine sager – fra tilbud til fakturering og med det samme få indsigt i dækningsbidrag. Det effektiviserer din drift og sikrer en øget likviditet i din…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere