28.08.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Energieffektiv boligventilation til Odinsgaard i Horsens

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aggregater, kanaler, emhætter og armaturer. Venti leverer en samlet pakke af komfort- og ventilationsprodukter til aktuelt boligbyggeri i Horsens.

Beboerne under andelsboligforeningen Odinsgaard afdeling 1 på Sønderbro i Horsens er godt i gang med at få renoveret deres boliger.  Renoveringen og ombygningen af de 19 boligblokke forventes gennemført henover de næste 3 år og skal blandt andet gøre lejlighederne lettere tilgængelige samt sænke energiforbruget.

Boligventilation til 439 lejligheder
I beslutningsprocessen omkring valg af ventilationsløsning var det afgørende at finde en energieffektiv ventilationsløsning af høj kvalitet, der kunne imødekomme krav til ydelse, lydniveau, fysiske dimensioner samt tilbyde enkle servicemuligheder. Med Zehnder ComfoAir 160D ERV, kunne man imødekomme samtlige krav og mere til.

Innovativ enthalpi teknologi
Aggregatet leveres med enthalpi varmeveksler, der udover en høj varmegenvinding også er i stand til at genvinde fugt. Fordelen ved en løsning med enthalpi er, at der ikke opstår kondensering i varmeveksleren og at man derfor sparer at etablere kondensafløb til aggregatet. Enthalpi teknologien sørger desuden for en højere relativ luftfugtighed i vinterhalvåret samt en lavere relativ luftfugtighed i sommerhalvåret og derved opnås et langt mere behageligt indeklima.

Venti er eneforhandler af ventilationsløsninger fra Zehnder Group AG i Danmark og står i det aktuelle projekt for levering, koordinering og teknisk support.

Læs mere om ventilationsløsningerne fra Zehnder

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere