30.04.2018  |  EL  |  Branchen

Entreprenørbranchen ser muligheder i digitale kvalitetssikringsværktøjer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tænk hvis kvalitetssikring var en app og kun tog den halve tid. Det var hvad Dan-Alu og Toppenberg H.O.K drømte om, før Ajour System gav dem det digitale værktøj, som gjorde drømmen virkelig.

Ajour System tilbyder digitale værktøjer til bygge- og ejendomsbranchen, og det ser både Dan-Alu og Toppenberg H.O.K muligheder i. De har nemlig valgt Ajour System til at levere værktøjer til dokumenthåndtering og KS, som de hver især kommer til at bruge til effektiv og brugervenlig håndtering af digitale arbejdsprocesser.

Begge virksomheder lægger vægt på brugervenlige systemer som alle kan bruge, og derfor har de valgt at bruge Ajour System.

Dan Alu fra Skive har leveret og monteret aluminiumsfacer siden 2004 til både offentlige og private.

Toppenberg H.O.K er et tømrer- og snedkerfirma, der har eksisteret siden 1918 der ejes og ledes af Erik Toppenberg i 3. generation. Fra Aalborg området udfører de hovedsageligt opgaver i fagentrepriser og mindre hovedentrepriser.

Hos Ajour System får din virksomhed mulighed for at tage skridtet mod en digital profil, som hjælper dig med en mere effektiv arbejdsgang og dermed også bedre mulighed for at være en af de stærkeste virksomheder inden for kvalitetssikring, byggestyring og konkurrence. Få bedre resultater på mindre tid, og få tid til det, du er god til!

Ajour System byder velkommen til Dan-Alu og Toppenberg H.O.K, og ser frem til at godt samarbejde.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE - en samlet løsning fra projektering til drift   Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere