19.10.2018  |  VVS  |  Branchen

Esbjergensisk VVS-firma fortsætter efter konkurs

VVS-firmaet E. Skov Jørgensen er igen på fode med et nyt setup efter konkursen i sidste måned. Det har dog samtidig betydet, at halvdelen af personalet er blevet afskediget.

Navnet er det samme, adressen er den samme, men cvr-nummeret nyt.

I slutningen af september gik det Esbjerg-baserede VVS-firma E. Skov Jørgensen konkurs, men kan nu fortsætte under navnet E. Skov Jørgensen ApS fra den samme adresse på Lillebæltsvej i Kjersing.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det skriver JydskeVestkysten.

Læs også: Flere VVS'ere og færre el-installatører går konkurs

Det er resultatet af et forløb, hvor tidligere firmaejer Torben B. Lambertsen og en række medarbejdere med kurator, advokat Jan Bruun Jørgensen fra Advokatfirmaet Andersen Partners, i spidsen har udredt konkursboet efter E. Skov Jørgensen.

”Det har været er hårdt forløb, men jeg er super glad for resultatet, hvor medarbejderne har ofret sig, så vi nu igen er i gang med at servicere vores gode kunder”, forklarer Torben B. Lambertsen til JydskeVestkysten.

Torben B. Lambertsen fortsætter som administrerende direktør i det ny selskab. Foruden ham er det nye E. Skov Jørgensen ejet af tidligere bestyrelsesformand Jørgen Grønne og medarbejderne Mads Betzer, Mike Ankersø Ørskov, Henrik Holck Ottosen og Kim Schmidt Boldsø Lambertsen.

Færre ansatte
E. Skov Jørgensen gik ifølge Torben B. Lambertsen konkurs på grund af en stor skattegæld som følge af "dårlige" projekter. Fremover vil det nye E. Skov Jørgensen gå udenom de helt store projekter og i stedet - som udgangspunkt - koncentrere sig om servicering af sine trofaste kunder.

Det gør dog også, at det nye E. Skov Jørgensen kun har mulighed for at beskæftige 12 fuldtidsansatte, og det betyder at firmaet personalemæssigt bliver halveret.

”Det er jeg naturligvis rigtig ked af, men langt de fleste gode folk er i gang i andet arbejde”, siger Torben B. Lambertsen til JydskeVestkysten.

Læs også: Vestjysk lysproducent er gået konkurs

Torben B. Lambertsen havde indtil konkursen været ejer af E. Skov Jørgensen i cirka 20 år. Oprindeligt opstod E. Skov Jørgensen for 58 år siden som følge af en fusion mellem firmaerne Hansen & Tosti og E. Skov Jørgensen.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere