13.06.2018  |  EL  |  Branchen

Et nyt politisk forlig sætter fokus på håndværksfagene.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det betyder, at alle elever fremover skal have konkrete erfaringer med, hvad det vil sige at kunne et håndværk. Praktiske fag bliver en obligatorisk del af 7. og 8. klasse, og erhvervspraktikken styrkes.

Den nye aftale skal understrege, at undervisningen af de ældste elever i folkeskolen skal afspejle, at praksisfaglige evner vægter højt i det danske samfund.

"Den sidste snert af uddannelses-snobberi skal elimineres, og det skal ske ved de gode eksemplers magt. Derfor er det også afgørende, at håndværksmestre og byggeriets organisationer er med til at profilere håndværksfagene og gøre det attraktivt for de unge at skabe sig et arbejdsliv i for eksempel byggebranchen. For det er slet ikke så ringe endda!". Sådan lyder det i en artikel i Mester Tidende i dag. I øvrigt en anskuelse som Minuba deler.

En god forretning er nemlig baseret på dygtige og kompetente medarbejdere, og det starter allerede på skolebænken. Derfor synes vi, at det er vigtigt at sætte et positivt fokus på selve håndværksfaget som et ambitiøst valg med mange muligheder. Minuba er af samme årsag sponsorer for DM i Skills igen i 2019. 

Se videoen om Minubas sponsorat i 2018 her.

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Er du klar til at effektivisere din virksomhed? Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Med Minuba får din virksomhed en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgav…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere