19.11.2020  |  VVS  |  Varme og køling

Frese lancerer dynamisk termostatisk radiatorventil

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Frese RadCon kan Slagelse-virksomheden nu tilbyde et komplet produktprogram til Buildings-segmentet med en lang række af de samme fordele, der findes i deres andre dynamiske ventiler.

Frese RadCon forenkler radiatorsystemer på flere måder. Som med alle Freses produkter er den let at kommissionere på grund af den automatiske balancering i systemet. Det er simpelthen bare et spørgsmål om at forindstille det krævede flow i l/h - man behøver ikke engang at beregne KV-værdier.

Hvis ventilerne installeres i et system, hvor differenstrykket ikke overstiger 70 kPa, er der ikke behov for yderligere reguleringsventiler, hvilket minimerer både investering og vedligeholdelse.

Selve ventilen er også meget let at vedligeholde i tilfælde af tilstopning, da de indvendige komponenter kan udskiftes.

Frese RadCon sikrer optimal komfort for slutbrugerne på grund af temperaturregulering med høj præcision. Dette skyldes de trykuafhængige ventilers evne til at forhindre flowsvingninger i radiatoren.

Med tilføjelsen af ​​RadCon får Frese en komplet produktportefølje og forventer dermed at have en endnu stærkere platform i Buildings-segmentet.

Mere fra Frese A/S

Frese A/S

www.frese.eu

Over 25 års erfaring med dynamiske indreguleringsløsninger har positioneret Frese som en førende producent af energibesparende ventiler. Gennem engageret innovation er vi i front på den teknologiske udvikling indenfor vores ekspertiseområder. Den faglige viden, erfaringen samt vores medarbejderes og partneres dedikation sikrer at vores teknologi ved korrekt anvendelse leverer en maksimal energibes…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere