08.06.2020  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Gør en lang historie kort med timelapse film

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du fastholde opmærksomheden omkring dit byggeprojekt? Så er det nu du skal i gang med at bruge timelapse film.

Du kender dem fra naturprogrammer, hvor du ser planter skyde op af jorden og stjerner fare hen over himlen i en rasende fart.

Timelapse film har en dragende effekt på os, og det kan du udnytte, hvis du har en længerevarende proces, som du gerne vil vise frem på kort tid.

Det kunne være et byggeprojekt, der strækker sig over halvandet år, men som du med en timelapse film kan vise frem på halvandet minut.

Men hvorfor skal du bruge timelapse film?

Du skal bruge timelapse film, hvis du gerne vil:

  • Vise, at du kan klare store projekter
  • Vise opsætning af dine maskiner og udstyr
  • Vise dit produkt i test
  • Fastholde opmærksomheden på et byggeprojekt

Samtidig skal du bruge timelapse film, fordi de med deres høje tempo skaber en wow-effekt, der gør, at din målgruppe bliver hængende og ser med.

På de sociale medier er de således utrolig populært indhold, som får mange til at stoppe op og kigge med.

Kan du lave din egen timelapse film?

Det behøver ikke nødvendigvis at være svært at lave sin egen timelapse film.

Du kan for eksempel opsætte et almindeligt GoPro kamera, og på den måde få lavet nogle fornuftige optagelser, som du senere kan redigere om til en timelapse film. 

Der er dog flere ulemper ved at bruge et GoPro, fx at

  • Det kun kan holde strøm over en kort periode
  • Det ikke sidder ordentligt fast, hvis du skal optage over lang tid
  • Man hele tiden skal holde øje med, om det optager
  • Kvaliteten er svingende

Et GoPro kan altså være udmærket til små hobbyprojekter, bliver resultatet langt bedre, hvis du har et kamera, der er specialiseret til formålet. Det kan med andre ord betale sig at få professionel hjælp til timelapse film.

SIGNAfilm er et digitalt filmbureau, der fortæller dine historier uden omsvøb, så dine målgrupper forstår lige præcis, hvorfor de ikke kan leve uden dig. Gennem film og digital kommunikation tilsat storytelling giver vi din virksomhed en stærk stemme.

Mere fra SIGNAfilm

SIGNAfilm

https://signafilm.dk/

EN HISTORIE OM HISTORIEFORTÆLLING For os handler det hele om storytelling. Vores historie udspringer af et behov for at fortælle historier. Gennem storytelling vil vi hjælpe dig med at skabe tillid til din virksomheds brand, kompetencer og produkter. Vi tror på, at alle har gode historier, men det er ikke alle, der ved, hvordan de skal fortælle dem. Vores kompe…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere