06.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Gørlev Erhvervsforening bliver en del af SMVdanmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Erhvervslivet i Gørlev står sammen og vil gennem et samarbejdet med SMVdanmark bl.a. styrke tilbuddene til medlemmerne i Gørlev Erhvervsforening.

Formanden Steffen Olsen vil udvikle sin forening, og det er bestyrelsen enige i – ”i stedet for at være en kaffeklub vil vi i bestyrelsen styrke foreningen og udvikle tidbuddene samt aktiviteterne til gavn for medlemmerne. Vi vil være mere opsøgende for at tiltrække flere medlemmer til foreningen. For jo flere vi er, jo stærkere står vi sammen,” siger Steffen Olsen og fortsætter: ”endvidere ønsker vi en mere synlig profil af foreningen og Gørlev generelt.”

I SMVdanmark – der kæmper for SMV’erne i Danmark – ser Gørlev Erhvervsforening muligheden for, at SMVdanmarks medlemstilbud kan tilføre medlemmerne værdi – inden for bl.a. jura, forsikringer og konkrete medlemstilbud.

Styrker SMV'ere lokalt

Vicedirektør i SMVdanmark, Jakob Brandt ser frem til samarbejdet med Gørlev Erhvervsforening:

"SMVdanmark er med håndværker- og industriforeningerne Danmarks største lokale arbejdsgivernetværk, hvor vi sammen arbejder for at styrke SMV’erne lokalt – både i form af relevante medlemstilbud og aktiviteter. Herudover er det erhvervspolitiske niveau meget betydningsfuldt for SMVdanmark. Det er vigtigt, at der er nogle der kæmper for de små virksomheders sag lokalt – det gør SMVdanmark og nu sammen med Gørlev erhvervsforening," siger Jakob Brandt. 

I SMVdanmark bliver Gørlev Erhvervsforening en del af håndværker- og industriforeningerne, der med 50 foreninger og over 4000 medlemmer dækker hele Danmark.

Tags: SMVdanmark

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere