20.07.2017  |  VVS  |  Sanitet

Geberit lancerer lyddæmpende muffesystem

Nyt lyddæmpende afløbssystem med muffesamlinger fra Geberit skal både give ro i rørene og lette installatørernes arbejde.

VVS-producenten Geberit udvider sit rørsortiment med ny lancering: det lyddæmpende muffesystem Silent Pro.

Geberit har gennem længere tid oplevet en efterspørgsel fra installatører, der gerne vil bruge producentens Silent-system, men foretrækker at arbejde med muffer. Det bliver nu muligt med lanceringen af Silent Pro.

”Da Silent Pro er et muffesystem, er det hurtigere og nemmere at montere, end hvis rørene skal svejses sammen. Det nye system har samme lydreducerende egenskaber som Silent-db20, og faktisk har begge systemer det lavest mulige lydniveau, man overhovedet kan opnå i afløbsrør”, siger Nils Overgaard, der er produktchef hos Geberit.

Den lyddæmpende egenskab skyldes blandt andet, at systemet er fremstillet af mineralforstærket plast. Støjreduceringen betyder, at systemet med fordel kan bruges til lejlighedskomplekser, sygehuse, hoteller og andre bygninger, hvor mange mennesker færdes tæt.  

Nemme og sikre at montere
Geberit viste første gang det nye system frem på fagmessen VVS ’17 i Odense, og her oplevede producenten, at det blev taget godt imod:

”Vi har glædet os til at introducere Silent Pro for markedet, da vi ved, at installatørerne har savnet et system med lige præcis de egenskaber og funktioner. Derfor var vi rigtig glade for at opleve den store interesse på VVS-messen”, siger Nils Overgaard.

Læs også: Solar-installationer får svampe til at gro i kaffegrums

Noget Geberit selv fremhæver ved Silent-systemet, er, at rør og fittings er udviklet, så de er nemme at montere, og at rørenes design og materiale betyder en sikker installation og drift:

”Et rørsystem skal ikke kun tilgodese en bygnings beboeres behov for ro og privatliv. Det skal også tilgodese installatørens behov i installationsfasen. Hvis installatøren ikke finder systemet nemt at arbejde med, er den lyddæmpende effekt i og for sig underordnet, og derfor er hver en detalje i Silent Pro gennemtænkt for at matche markedets høje krav til nem og sikker installation”, siger Nils Overgaard.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere