24.04.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Godt indeklima rum for rum

Indhold fra partner Hvad er dette?

Effektiv og energibesparende varmegenvinding.

På VVS messen præsenteres ComfoAir 70 fra Schweiziske Zehnder Group AG. ComfoAir 70 er en effektiv og energibesparende enkeltrums ventilationsløsning for mindre boliger og kontorer. Med ComfoAir 70 får du alle fordelene ved varmegenvinding, uden at have besværet og omkostningen ved at etablere rørføring i boligen. ComfoAir 70 er velegnet for byggerier, hvor man er begrænset af pladsmæssige årsager eller hvor boligen ikke er ret stor.

ComfoAir 70 tilbydes indenfor luftmængderne 15-65 m3/h og med varmegenvindingsgrad på op til 85 %. Enheden indeholder EC ventilator, entalpi-veksler, indblæsning/udsugning, filter samt styring, og monteres og enkelt og hurtigt i væg og kræver hverken rørføring eller etablering af kondensafløb. ComfoAir 70 kan ventilere op til 2 rum.

Med ComfoAir 70 tilbydes:

  • Energieffektiv løsning, der sikrer et godt indeklima.
  • Enkel og pladsbesparende løsning for den mindre bolig eller kontoret.
  • Støjsvag drift, brugervenlig betjening og minimalt vedligehold.

På VVS messen præsenteres udover ComfoAir 70 også andre af Zehnder’s ventilationsløsninger; boligaggregater og luftfordelingssystemer.

Aggregaterne fra Zehnder Group AG er uvildigt testede og med veldokumenterede resultater. De udvalgte aggregater til det danske marked er desuden passivhus-certificerede, og overholder krav iht. BR20 og DS447 og er således en fremtidssikret løsning for slutbrugeren.

Besøg Venti på stand A 1752 til en snak om energieffektiv og fremtidssikret boligventilation.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere