06.04.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Hans Grohe kåret som bedste vvs-leverandør på det tyske marked

Indhold fra partner Hvad er dette?

En førsteplads i den samlede vurdering samt otte førstepladser ud af i alt 11 kategorier opnåede Hansgrohe Group i en undersøgelse.

En undersøgelse foretaget af det tyske fagmagasin ”markt intern” sætter Hansgrohe i førersædet. Selvom undersøgelsen er tysk, fortæller Hansgrohes administrerende direktør i Norden, Thomas Leth, at resultaterne også er sigende for Hansgrohes strategi i Danmark.

I undersøgelsen vinder Hansgrohe otte topplaceringer ud af 11 mulige, som fordeler sig på kategorierne: Produktkvalitet, sortimentspolitik, salgssupport, omsætningshastighed, leverings-/reklamationsbehandling, hjælpsomhed under pandemien, støtte fra leverandøren og støtte i projektsager.

Direktør for det tyske selskab Hansgrohe Deutschland Vertriebs GmbH, Frank Wiehmeier, siger:

”Vi er meget glade for førstepladsen og den tillid, vores kunder på denne måde har vist os. Vi fokuserer på at være en god partner for håndværkerne, og vi kan se, at det lykkes”.

Samme strategi i Danmark

Den flotte placering i undersøgelsen kommer ikke bag på Thomas Leth, administrerende direktør for Hansgrohe i Norden.

”Ligesom vores tyske kolleger fokuserer vi på at give vores danske kunder den bedste service. De ved, at de kan regne med os og vores hjælp – både når det handler om at vælge de rigtige produkter, at installere dem korrekt og i tilfælde af reklamationer efterfølgende”, siger han.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere