16.01.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Houg Tømrer- og Snedkerfirma skiftede til en IT-løsning – og lagde papirarbejdet bag sig!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Houg Tømrer- og Snedkerfirma havde længe tænkt på at skifte til en mere moderne administrativ IT-løsning, da de godt kunne se, at de mange timers manuelt papirarbejde ikke længere kunne betale sig.

Det var dog et stort skridt for dem at tage; nye rutiner, nye systemer man skal sætte sig ind i, og virker det nu, som man ønsker? Det fortæller regnskabschef Bodil Houg Lund om virksomhedens tanker om udskiftningen af deres gamle regnskabssystem, der bestod af massevis af papirarbejde på skrivebordet.

Tog skridtet

Houg Tømrer- og Snedkerfirma endte dog i sidste ende med at vælge E-Komplet efter at have talt med sælger Kim, da det gik op for dem, at E-Komplet var den rette løsning for dem.

Siden da har de kun haft successoplevelser med deres nye løsning. Svendene er begejstrede for den nye effektive måde at registrere timer på, og de er rent faktisk begyndt at spørge efter, hvornår der vil blive lagt varer ind, fortæller Bodil.

Selve overgangen til E-Komplet viste sig også at gå helt smertefrit. Houg Tømrer- og Snedkerfirma har nemlig en serviceaftale der gør, at de altid kan ringe ind og få hjælp, hvis de skulle støde på komplikationer.

De er dygtige, hjælpsomme og søde, og vi får hurtig hjælp – det er en fantastisk service!

– Bodil Houg Lund

Har du lyst til at læse hele referencen med Houg Tømrer- og Snedkerfirma?

Tags: E-komplet

Mere fra E-komplet

E-komplet

www.e-komplet.dk/

Håndværkernes vigtigste IT-værktøj! Har man valgt at blive håndværker, er det ikke fordi, man brænder for administrativt arbejde, men fordi man elsker håndværk. Derfor har vi kastet den digitale redningskrans ud, så håndværkerbranchen ikke længere behøver at drukne i bunker af papir og tidskrævende taste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere