29.09.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

HP Byg og Dansk Halentreprise indgår aftale med Ajour System

Indhold fra partner Hvad er dette?

HP Byg i Aalborg og Dansk Halentreprise i Horsens skal i gang med at bruge Ajour.

Sidste uge var vi ude og sætte 2 nye kunder i gang med at bruge Ajour. Denne gang gik turen til Aalborg og Horsens. 

HP Byg skal bruge Ajour til byggestyring, kvalitetssikring og projektweb.

Dansk Halentreprise skal bruge AjourInspect til at styre processen i byggeriet og AjourBox til dokumenthåndtering.

Velkommen ombord til vores nye kunder - vi glæder os til et godt samarbejde!

Fordele med Ajour

Hold styr på din ejendom eller dit byggeri med AjourInspect - du får både nemmere og bedre dokumentation af byggeprocessen under udførelse, ved aflevering og ved mangelgennemgang.

AjourBox er et projektweb til dokumenthåndtering med revision- og versionsstyring, der giver alle projektmedlemmer hurtig og nem adgang til den nyeste version af ethvert dokument. 

Minimér byggefejl med AjourKS til kvalitetssikring med tegninger og fotodokumentation. Du øger kvaliteten af din dokumentation, fordi den bliver lavet og færdiggjort i forbindelse med arbejdet. 

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores løsninger og om, hvilke fordele der er for dig. Vi kører også gerne ud til dig og giver en præsentation.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere