13.11.2017  |  EL  |  Branchen

Husker du dine serviceaftaler, Mester?

Indhold fra partner Hvad er dette?

De fleste håndværksmestre har oplevet sæsonbetingede svingninger i aktiviteten.

Svingninger som kan gøre det svært, at fastholde de bedste medarbejdere, fordi der ikke kan tilbydes noget job i lavsæsonen. Med det rette driftsværktøj har mestrene mulighed for at udjævne aktiviteten, fx via serviceaftaler med kunderne. Noget som især mindre håndværksvirksomheder kan have gavn af.

Minuba giver mester mulighed for at oprette og styre serviceaftaler. Mester kan derfor tilrettelægge arbejdet, så sæsonsvingningerne bliver mindre og mesters muligheder for at fastholde de rigtige folk forbedres.

Læs mere her. 

Minuba leverer professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Vil du også drive en mere profitabel forretning?FÅ STYR PÅ SAGERNE MED MINUBAMed det online ordre- og sagsstyringssystem Minuba får du styr på alt lige fra sager, timer, fakturering, planlægning og kvalitetssikring.Planlæg dine fremtidige projekter og afgiv tilbudOpret ordrer – mens du har kunden i røretRegistrer timer og materialer – mens du er ude i markenFind materialer fra over 60…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere