13.11.2017  |  EL  |  Branchen

Husker du dine serviceaftaler, Mester?

Indhold fra partner Hvad er dette?

De fleste håndværksmestre har oplevet sæsonbetingede svingninger i aktiviteten.

Svingninger som kan gøre det svært, at fastholde de bedste medarbejdere, fordi der ikke kan tilbydes noget job i lavsæsonen. Med det rette driftsværktøj har mestrene mulighed for at udjævne aktiviteten, fx via serviceaftaler med kunderne. Noget som især mindre håndværksvirksomheder kan have gavn af.

Minuba giver mester mulighed for at oprette og styre serviceaftaler. Mester kan derfor tilrettelægge arbejdet, så sæsonsvingningerne bliver mindre og mesters muligheder for at fastholde de rigtige folk forbedres.

Læs mere her. 

Minuba leverer professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Er du klar til at effektivisere din virksomhed? Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Med Minuba får din virksomhed en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgav…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere