24.10.2017  |  EL  |  Belysning

Case: Idrætscenter Vendsyssel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Top-moderne kunststofbane med LED-belysning

Idrætscenter Vendsyssel, Vrå har tidligere fået udskiftet indendørsbelysning i deres to idrætshaller, cafe, motionscenter og flere mødelokaler med innovativ LED-belysning fra LITE A/S. LED-belysning er langt mere energi-og miljøvenlig end centrets daværende lyskilder, så centrets årlige besparelse blev betragtelig.

Det var derfor ikke en svær beslutning, da man ønskede ny belysning over den nye udendørs kunststofbane. Kunststofbanen benyttes ud over Vendsyssel FF også af AAB’s superligahold om vinteren. Det var et væsentligt krav fra centrets side at få samme belysnings LUX (Lys styrke) som den daværende belysning. Yderligere krav var, at anlægget skulle fremstå top-moderne, og innovativt samt udstråle et center i udvikling.

Elektrikeren monterede 12 AREALITE PRO lamper, 400W i 6 stk. 18 meters master. LED Lampen er konverteret fra 2000W T- Son lamper, og giver et klart og nøjagtigt lys på banen til stor glæde for spillere og øvrige brugere af banen.

Der er store besparelser på driftsbudgettet, idet lamperne kræver minimal vedligeholdelse i form af udskiftning mm, og der er dermed ingen uforudsete elektriker-regninger.

Læs mere om produktet her!

Mere fra LITE A/S

LITE A/S

www.lite-led.dk

LITE er leverandør af komplette belysningsløsninger i LED til professionelle og leverer både indendørs og udendørs belysningsløsninger. LITE leverer innovative og specielbyggede belysningsløsninger, der er tilpasset den enkelte opgave. I samarbejde med vores kunder finder vi frem til den helt rigtige løsning. LITE har et stærkt teknisk team, som har mange års teknisk erfaring med belysning og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere