05.01.2018  |  EL  |  Belysning

600m2 showroom eller udendørsbelysning i skalaen 1:1

Indhold fra partner Hvad er dette?

Oplev LED-belysning i dens rette miljø, og få et bedre grundlag når du skal beslutte, hvad du skal vælge.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder og partnere kan opleve LED-belysning i dets rette element. Derfor invitere vi dig indenfor i vores showroom i Nørresundby eller indenfor i DOLL Living Lab, hvor vi er partner.

Som kunde hos LITE, giver vi dig mulighed for at benytte vores 600m2 showroom i Nørresundby, når du skal hjælpe din kunde med at finde den rette belysning. Vores showroom består af 10 applikationer i hver deres rum, hvor du kan opleve belysningen indenfor hver deres specifikke område; kontor, detail, retail, restaurant, private, industri, vej- og gade, sport, havnebelysning samt vores Molto Luce område, hvor du kan opleve designbelysning fra vores Østriske leverandør. Du kan med andre ord opleve en bred vifte af belysningsområder under ét tag.

Læs mere om vores showroom, eller book et besøg her.


Vi vil også gerne invitere dig indenfor i DOLL Living Lab i Glostrup, hvor du kan opleve gadebelysning i skalaen 1:1. Vej- og gadebelysning på i alt 12 km. veje og stier i Hersted Industripark, som kan styres direkte fra DOLL's kontrolcenter.

Ligesom vores showroom i Nørresundby, giver DOLL Living Lab bedre grundlag for at vælge den rette belysning. Her får du mulighed for at opleve gadebelysningen i et bymiljø før du vælger den løsning, som passer bedst til din opgave.

Vi står selvfølgelig for rådgivning, når du eller din kunde står overfor at skulle skifte til LED-belysning.

Læs mere om DOLL, eller book et besøg her.

Mere fra LITE A/S

LITE A/S

www.lite-led.dk

LITE er leverandør af komplette belysningsløsninger i LED til professionelle og leverer både indendørs og udendørs belysningsløsninger. LITE leverer innovative og specielbyggede belysningsløsninger, der er tilpasset den enkelte opgave. I samarbejde med vores kunder finder vi frem til den helt rigtige løsning. LITE har et stærkt teknisk team, som har mange års teknisk erfaring med belysning og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere