28.11.2017  |  EL  |  Belysning

Case: WESC

Indhold fra partner Hvad er dette?

LITE leverer en komplet belysningsløsning i WESC's nye butik i PK-Galleriet i Stockholm.

LITE blev kontaktet i forbindelse med etablering af en komplet belysningsløsning til WeSCs nye butik i Hamngatan i Stockholm.

WeSC ligger centralt i PK-galleriet. PK-galleriet er et stort shoppingcenter med mange besøgende. WeSC var derfor meget opmærksom på, at indrette deres forretning indbydende, således de mange besøgende også blev lokket indenfor hos WeSC.

Kravet for WeSC’s belysning var specifikt udformet for, at sikre sig at deres visuelle vision for indretning var i overensstemmelse med det udtryk, som WeSC ønsker for sine forretninger. I udskiftningen af deres belysning var det et naturligt valg, at LED skulle være løsningen med den store energieffektivitet som LED giver.

I arbejdet med den nye indretning har WeSC benyttet meget neutrale farver og materialer, som skaber en stilren følelse og et minimalistisk udtryk. Dette alt sammen for at skabe fokus på tøjet og tydeliggøre kollektionerne.

Der blev skabt yderlig fokus på tøjet med belysningen. Løsningen bestod af 3-faset skinner med track light af modellen MEG 30W. Track lights var valgt i farven sort for, at skabe en flot kontrast til den lyse indretning.

MEG er en track light som er særdeles velegnet til, at benytte i bl.a. tøjforretninger, eftersom det har en høj RA værdi og giver en flot farvegengivelse af tøjet. Derudover er det energieffektivt og har en lang levetid og en robust konstruktion i aluminium.

Farvetemperaturen er vigtig, at forholde sig til i valget af belysning for at skabe den rette følelse. En farvetemperatur i, varm hvid, på 2700K anvendes ofte inde i hjemmet, hvor en kelvin over 5000K benyttes udenfor. Farvetemperaturen, neutral hvid, på 4000K vælges ofte for at skabe et mere klart lys i butikker og for at få de besøgende i den rette stemning.

Projektet er udført i samarbejde med Uppsala Sikkerhedsteknik.

Klik her, for at se flere af LITE's cases.

Filer

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra LITE A/S

LITE A/S

www.lite-led.dk

LITE er leverandør af komplette belysningsløsninger i LED til professionelle og leverer både indendørs og udendørs belysningsløsninger. LITE leverer innovative og specielbyggede belysningsløsninger, der er tilpasset den enkelte opgave. I samarbejde med vores kunder finder vi frem til den helt rigtige løsning. LITE har et stærkt teknisk team, som har mange års teknisk erfaring med belysning og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere