24.04.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Innovativ og fremtidssikret ventilation til boligen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ventilation bruger energi, og der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige løsning. Ved at vælge en ventilationsløsning til boligen fra Zehnder sikres et lavt energiforbrug, det bedste indeklima og den højeste komfort.

Ventilation bruger energi, og der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige løsning. Ved at vælge en ventilationsløsning til boligen fra Zehnder sikres et lavt energiforbrug, det bedste indeklima og den højeste komfort.

På VVS messen præsenteres ComfoAir Q fra schweiziske Zehnder. ComfoAir Q serien er en ny generation af varmegenvindingsaggregater, der sætter nye standarder for energieffektivitet, brugervenlighed samt sikrer slutbrugeren den mest økonomiske løsning.

ComfoAir Q tilbydes i 3 modelstørrelser indenfor luftmængderne 150-650 m3/h, og er velegnet ved både nybyg og renovering af boliger.

Nyeste teknologi 
”En nyudviklet og patenteret diamantformet varmeveksler og modulerende bypass sikrer en meget høj varmegenvinding på op til 94 %. Hertil kommer anvendelse af den nyeste ventilatorteknologi, som garant for energibesparende drift,” siger direktør Søren Lindahl Klausen, Venti AS. ”Vi har glædet os til at præsentere denne nyhed for vores kunder, og ser den som et rigtig godt eksempel på den innovation, som kendetegner Zehnder.” Med varmegenvindingsgrad på op til 94 % placeres ComfoAir Q i toppen af lavenergi boligaggregater. Varmeveksler produceres på Zehnder’s egen fabrik og ventilatorer er optimeret af Zehnder’s egen udviklingsafdeling.

For installatøren er opstartsguiden med automatisk regulering af hovedluftmængde samt mulighed for at indstille det enkelte aggregat som højre/venstremodel, med til at sikre en hurtig og enkel installation samt minimerer risikoen for fejlbestillinger. 

ComfoAir Q leveres med intelligent styring via digitalt display, app eller via fjernovervågning. 

Fremtidssikret løsning
På VVS messen præsenteres udover ComfoAir Q også andre af Zehnder’s ventilationsløsninger; boligaggregater og luftfordelingssystemer.

Aggregaterne fra Zehnder er uvildigt testede og med veldokumenterede resultater. De udvalgte aggregater til det danske marked er desuden passivhus-certificerede, og overholder krav iht. BR20 og DS447 og er således en fremtidssikret løsning for slutbrugeren.

Besøg Venti på stand A 1752 til en snak om energieffektiv og fremtidssikret boligventilation.

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere