19.08.2016  |  VENTILATION  |  Indeklima

InTex sikrer godt indeklima i laboratorium

KE Fibertecs InTex-program sørger for at overvåge lufttryk og temperatur i DMRI’s sensoriske laboratorium.

Danish Meat Research Institute (DMRI) har fået KE Fibertec til at sikre et godt indeklima i det nye sensoriske laboratorium i Taastrup. Den opgave klarer ventilationsvirksomheden med InTex-løsningen, der skal overvåge lufttryk og temperatur i ventilationskanalen.

Den automatiske driftsovervågning betyder, at man på instituttet ved, præcis hvornår tekstilkanalerne skal vaskes – dermed er luftfordelingen hele tiden optimal.

Overvågningen foregår mere konkret ved, at InTex-sensoren, der er monteret i bunden af kanalen, løbende kommunikerer med masterenheden, der står et centralt sted i bygningen. Når eksempelvis lufttrykket når et bestemt niveau, bliver der automatisk udløst en ’alarm’ i form af en e-mail, der gør opmærksom på, at tekstilkanalen skal vaskes.

Læs også: Caverion leverer ventilation til Novo Nordisk-fabrik

I InTex-programmet kan man selv definere et bestemt lufttryk, der skal udløse alarmen. Den indbyggede intelligens sørger for, at peakperioden automatisk sorteres fra, så det er på baggrund af målingerne fra basisventilationen, der bliver sendt en alarm-email.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere