10.11.2015  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Haslev-elinstallatør overtager konkurrent

Elinstallatør Jørgen Kliforth i Haslev overtager den lokale konkurrent Essendrop. Begge er godt tilfredse med handlen.

Elinstallatør Jørgen Klifoth fra Haslev i Sydøstsjælland har indgået en aftale med konkurrenten Per Essendrop om at overtage aktiviteterne i elfirmaet Essendrop, skriver Faxenyt.dk.

Læs også: Sinus Installation opkøber Egon Frandsen A/S

Begge parter er tilfredse med aftalen, hvor Jørgen Klifoth overtager Essendrops aktiviteter i varelageret, kundekartoteket samt driftsmidler. Desuden fortsætter den mangeårige medarbejder i Essendrop Jens Carlsen hos Klifoth.

Per Essendrop har drevet familievirksomheden siden 2000, hvor han overtog den fra sin far. Grunden til, at Per Essendrop nu afhænder firmaet, er at han har fået en fast stilling som tekniker hos den lokale plastproducent Steglich.

Læs også: Narkodømt fængselsindsat arbejder som el-installatør

”Jeg fik et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til”, forklarer Per Essendrop til Faxenyt.dk og siger, at han også glæder sig til at få mere fritid.

For Klifoth betyder det en udvidelse af medarbejderstaben til 11 mand, og at el-firmaet formentlig får flere lokale opgaver. 

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere