03.01.2017  |  EL  |  Byggeri

Kender du Danmarks bedste renovering?

Hvis du gør, er det nu, du skal være klar på tasterne. For femte år i træk vil Realdania og GI finde og kåre et dansk renoveringsprojekt, der fortjener særlig anerkendelse.

Kriterier til de nominerede

Vinderen af Renover prisen vil blive fundet blandt de indmeldte projekter på baggrund af syv kriterier.

  • Eksempelværdi i branchen.
  • Energikrav og bæredygtighed.
  • Godt samarbejde i renoveringsprocessen.
  • Brugskvalitet.
  • Bidrag til nærmiljøet.
  • Økonomi og værdiforøgelse.
  • Den håndværksmæssige udførelseskvalitet.
  • De nominerede til jubilæumsprisen vil ud over de syv ovenstående kriterier også bliver vurderet ud fra et ottende overkriterie – kriteriet om, at projektet skal være en innovativ og modig renovering.  

For femte gang står byggefonden Realdania og Grundejernes Investeringsfond (GI) bag Renover Prisen, der nu har åbnet op for indstillinger. Det betyder, at man frem til den 1. marts kan indstille sit bud på et renoveringsprojekt, der på den ene eller anden måde har udmærket sig og fortjener en særlig hæder.

Fordi det i år er Renover prisens første jubilæumsår, vil der i 2017 også blive udelt en jubilæumspris. Prisen er målrettet almene renoveringsprojekter, og kandidater til denne pris kan ligeledes indstilles frem til årets første forårsdag.

”I de almene renoveringsprojekter ser vi ofte eksempler på renoveringsløsninger, der er til gavn for hele branchen. Og det selvom almene renoveringsprojekter ofte er mere komplekse end andre, fordi det kræver et tættere samarbejde om vigtige beslutninger og løsninger mellem byggefolkene og beboerne”, siger Lars Axelsen, der er administrerende direktør i GI.

Sådan indstiller du et renoveringsprojekt
Indstillinger til begge priser foregår på hjemmesiden www.renover.dk fra den 2. januar til den 1. marts 2017. Projekter, der blev indstillet til Renover prisen sidste år, kan godt indstilles igen.

For at et projekt kan blive nomineret til prisen, skal det være gennemført i Danmark, være færdiggjort inden for de seneste fem år og være taget i brug i minimum et halvt år.

Læs også: Kompleks ventilationsrenovering skaber konflikter

Vinderne offentliggøres ultimo juni og kåres ved en prisfest den 28. august 2017.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere