08.10.2018  |  EL  |  El-materiel

Case: Kitbox skaber besparelser for montør og bygherre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Solar leverer el og belysning til en totalrenovering af over 300 hotelværelser. Varerne leveres i KNX-kodede kitboxe, der passer lige nøjagtigt til hvert enkelt værelse. For montørerne betyder det mere tid. For bygherren betyder det færre udgifter.

Solar fik tilbage ved årsskiftet 2018 til opgave at levere el og belysning til en totalrenovering af over 300 værelser på et hotel i indre København. Her bliver varerne ikke leveret i en container, men derimod i kitboxe, der passer til hvert enkelt værelse.

Tommy Sørensen er formand for de ti elektrikere, der arbejder på projektet. Han er ikke i tvivl om, at kitboxene gør deres arbejdsdag nemmere. 

Det er dødhamrende smart. Elektrikerne har alt med inde i værelset af monteringsmaterialer og lamper. Det er en kæmpe hjælp, at de ved, alt er i kassen. På den måde kan de hurtigt få overblik over værelserne, og de slipper også for at bruge tid på at hente varer, siger Tommy Sørensen, formand for elektrikerne, Enco EL.

Læs hele historien her.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi.Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning.Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men også når rutinerne skal tænkes om.Når dine kunder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere