12.06.2018  |  EL  |  Branchen

Kom hurtigt i gang med digital kvalitetssikring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Digital kvalitetssikring behøver ikke være svært! Det var følelsen Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen og Magnus Truelsen & Buch oplevede efter deres introkursus med Ajour System.

Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen fra Bramming udfører alle former for malerarbejde i hele Danmark og har omkring 55 års erfaring. Nu skal de i gang med at lave digital KS på deres eget arbejde. De arbejder på et større projekt for DAI, som benytter AjourInspect til byggestyring og har anbefalet AjourKS til deres underentreprenører.
 
Magnus Truelsen & Buch er en tømrer- og snedker virksomhed fra Odense, der både udfører lige fra småopgaver til hovedentrepriser på hele Fyn og i trekantsområdet. De skal bruge AjourKS til kvalitetssikring af eget arbejde. Ajour hjalp dem godt i gang med at oprette et par sager, lægge tegninger og kontrolplaner ind, så de blev klar til at lave digital KS på byggepladsen. 
 
Følte sig godt klædt på 
Både Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen og Magnus Truelsen & Buch følte sig godt klædt på til at komme i gang med Ajour efter deres introkurser. Begge firmaer havde oplevelsen af, at AjourKS er et simpelt og brugervenligt produkt, som de hurtigt kunne komme i gang med efter et par timers introkursus.  

"I Ajour System hjælper vi vores kunder godt i gang med de digitale værktøjer bl.a. via introkurser. Det er vigtigt for os, at brugerne føler sig godt rustet til at komme i gang, og vi oplever ofte, at de bliver overraskede over, hvor let, det egentlig er", udtaler Jeanette Trabjerg, der er konsulent i Ajour System.  
 
Indbyggede kontrolplaner gør det nemt at komme i gang 
Medarbejderne hos Malerfirmaet Poul Erik Rasmussen og Magnus Truelsen & Buch var særligt begejstrede for de indbyggede kontrolplaner, der fungerer som tjeklister, der kan tilpasses den aktuelle sag, og så er det bare at gå i gang.  

Velkommen til vores to nye kunder! 
 
Ajour System tilbyder én samlet løsning til alle faser i byggeriet, der indeholder 

  • firma- og projektweb 
  • udbudsportal 
  • byggestyring og tilsyn 
  • kvalitetssikring samt
  • bygningsdelskort til drift og vedligehold. 

Se alle vores produkter her!

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere