15.03.2017  |  VVS  |  Branchen

Kom og bliv klogere på serviceaftaler, og hvorfor de er et vigtigt arbejdsredskab

Indhold fra partner Hvad er dette?

Minuba kommer og fortæller om hvordan du arbejder med serviceaftaler i praksis, på dette års VVS'17 konference.

Torsdag den 27. april i Glassalen (Odense Congress Center) kan du deltage i en række oplæg, rettet mod den moderne installatør med fingeren på pulsen. Den moderne installatør kender sin forretning og sine kunder, og han ved hvor han er nu, og hvor han gerne vil hen om 5 år. Han ved hvilke kerneydelser han er skarpest på. Ved du det?

Bliv klogere på den moderne installatør, og hvordan du selv kan styre din virksomhed i den rigtige retning. Minuba kommer og fortæller hvordan du kan bruge serviceaftaler, og hvorfor de er et vigtigt arbejdsredskab.

Se hele programmet her.  

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Er du klar til at effektivisere din virksomhed? Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Med Minuba får din virksomhed en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgav…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere