19.09.2017  |  EL  |  Belysning

Kulturbro-Aalborg hædret med pris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kulturbro-Aalborg vinder prisen ROS2017, og LITE er stolte over at have været en del af projektet på ikke mindst levering af belysningen, men også i selve designet til montering af belysningen.

Hos LITE er vi stolte over at have leveret belysningen til Kulturbro-Aalborg, som binder Aalborg og Nørresundby sammen, med den nye cykel-/gangbro. Broen har allerede bragt meget glæde for beboerne i Aalborg Kommune, som benytter broen i deres daglige færden - dette har man også set hos Foreningen for bygnings- og landskabskultur i Aalborg, som har givet Kulturbro-Aalborg prisen ROS2017.

Prisen gives med begrundelse om at "broen binder Aalborg og Nørresundbysiden sammen, den skaber en ny mangfoldighed og trivsel for borgerne, den styrker udviklingen af havnefronterne på begge sider. Bag denne visionære bedrift står først og fremmest initiativtagerne Foreningen Kulturbro Aalborg, som for 11 år siden lancerede ideen til broen".

Desuden nævnes det, at "teknikerne skal roses for et begavet design af cykel-gangbroen, hvor udfordringerne til styrke og stabilitet, og ikke mindst den arkitektoniske udfordring, at skabe et samspil med jernbanebroens ikoniske udtryk, er lykkedes på elegant vis".

Læs mere om casen Kulturbro-Aalborg her.

Mere fra LITE A/S

LITE A/S

www.lite-led.dk

LITE er leverandør af komplette belysningsløsninger i LED til professionelle og leverer både indendørs og udendørs belysningsløsninger. LITE leverer innovative og specielbyggede belysningsløsninger, der er tilpasset den enkelte opgave. I samarbejde med vores kunder finder vi frem til den helt rigtige løsning. LITE har et stærkt teknisk team, som har mange års teknisk erfaring med belysning og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere